Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villányi borvidék képes leírás - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu
részletek »

Villányi borvidék - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borvidekek.tlap.hu » Villányi borvidék
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gere Tamás

Gere Tamás

Az 1980-as években elkezdett vállalkozás mára ismert családi pincészetté nőtte ki magát. Az apa, Gere Tamás mellett a következő nemzedék is belépett a sorba.Zsolt képzett borász, és főleg a pincében tevékenykedik. Viktória az idegenforgalmi szakmában szerzett diplomát és a borház háziasszonya.

Hárs BioPincészet

Hárs BioPincészet

A Villányi Borvidék mellett fekvő szajki szőlőhegyen környezettudatos gondolkodástól vezérelve folytatunk bioTermesztést, bioBor és bioMust készítést. Célunk, hogy továbbra is családi kisvállalkozásként kiváló minőségű és egészséges bioborokat és biomustokat állítsunk elő környezettudatos gondolkodástól vezérelve, megbízhatóságra és vásárlóink legnagyobb megelégedésére építve - családi örökségünk folytatásaként.

Hotel Virágos

Hotel Virágos

A Hotel Virágos, a régió legdinamikusabban fejlődő városában, Villány zöldövezetében, csendes, nyugodt helyen, egy 4600 négyzetméter nagyságú területen fekszik, 25 szobával 61 férőhellyel, szaunával, maszázskádakkal rendelkezik. Vendéglátó pincénk és udvarunk kitűnő lehetőséget nyújt csapatépítő tréningek, céges és családi rendezvények lebonyolítására. A Villányi borvidék területe körülbelü 1600-2000 hektár, klímája mediterrán jellegű, forró, száraz nyarakkal, melyek nem csak a nyaralásnak de a szőlő érésének is kedveznek. A Villányi-hegység és a szoborpark minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatókat, és megannyi feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg az arra fogékonyakat.

Villány

Villány

Magyarország legdélibb borvidéke Villány a bor városa, a testes, tüzes vörösborok hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a Villányi vörösbort.

Villányi Szársomlyó Mg KFT

Villányi Szársomlyó Mg KFT

A történelem tanúságai szerint a Szársomlyó lábánál már a rómaiak elkezdték a szőlőtermesztést. Az elmúlt századokban a villányi bor világhírre tett szert. Ezt a hírnevet ma gondos kezek vigyázzák az immár 55 éve eredményesen működő vállalkozásunkban.

Tuti menü