Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szekszárdi borvidék képes leírás - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu
részletek »

Szekszárdi borvidék - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borvidekek.tlap.hu » Szekszárdi borvidék
Keresés
Találatok száma - 3 db
Módos Borászat - Szekszárd

Módos Borászat - Szekszárd

Webáruházunk elsősorban a szekszárdi borok rajongóit célozza meg, hiszen kiemelt szándékunk, hogy minden eddiginél szélesebb és színesebb választékot kínáljunk az érdeklődőknek, borkedvelőknek a szekszárdi borokból. Minden ide látogató igényét és elvárását szeretnénk kielégíteni, így a helyi kis- és nagytermelők termékeit kínáljuk megvásárlásra, bőséges választékot tárva Önök elé, hogy mindenki megtalálja a maga számítását, és elégedetten kortyolgathassa a választott nemes szekszárdi nedűt.

Szekszárdi bor

Szekszárdi bor

"Szekszárd (...) Budapest óta a legszebb fekvésű táj" írta Naplójában Széchenyi István, amikor hosszú dunai hajóútja során elhaladt a város közelében. Magyarország legkisebb, ezer lakosú megyeszékhelye valóban kitűnő helyen, a Szekszárdi-dombság és az Alföld találkozásánál, a Duna közelében fekszik. Évezredek óta fontos vízi és szárazföldi utak vezetnek erre, a szőlő, és az egyéb mezőgazdasági termények számára is kedvező a terület, minden adott volt tehát, hogy az itt élők jó körülmények között keressék a boldogulás útját.

Szekszárdi borturizmus

Szekszárdi borturizmus

Honlapunk segítségével barangoljon el Szekszárd borvidékein, borpincészeteiben, élmény pincészeteiben , borkóstolókon, hogy megszerezze a megfelelő tájékozódást ahhoz , hogy felelősségteljesen tudjon választani a rengeteg csodás kínálat közül, hogy borászati kalandja stresszmentes és zavartalan lehessen. Naprakész információk szolgálnak továbbá programokkal ,kultúrával kapcsolatban is. Célunk, hogy a kedves érdeklődők teljes körű információs csomagot kaphassanak a számukra fontos dolgokról.Tájékozódjon ön is általunk.

Tuti menü