Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajós Bajai borvidék képes leírás - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu
részletek »

Hajós Bajai borvidék - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borvidekek.tlap.hu » Hajós Bajai borvidék
Keresés
Találatok száma - 6 db
Anna Borház - Érsekhalom

Anna Borház - Érsekhalom

Érsekhalma határában fekvő birtokunkon, borházunkban szeretettel várunk minden érdeklődőt. 30-35 főt tudunk egyszerre vendégül látni. Szívesen szervezünk pincelátogatást, borkóstolót, bemutatjuk az Európában egyedülálló Hajósi Pincefalut, látványkonyhánkban készített bográcsos-kemencés ételekkel pedig igazi falusi lakomával várjuk az éhes utazót. Érsekhalma a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság közvetlen közelében fekszik, így a programok könnyedén összeköthetőek vadászattal, horgászattal, lovaglással, természetjárással.

Baja

Baja

Borkirálynőt választottak! Az új főtéri szökőkút átadásával nyílt meg a II. Bajai Újbor Feszivál szeptember 11-én. A hétvége alatt számos program: szüreti felvonulás, táncbemutatók, koncertek várták az érdeklődőket. Természetesen bárki kedvére megkóstolhatta a Hajós-bajai borvidék pincéiből kikerült nedűket is.

Gemenci erdő

Gemenci erdő

A fél napos szervezett kenu túra keretében bepillantást nyerünk a Duna mellékágainak csodás madárvilágába, sétát teszünk a Gemenci erdőben. Megismerkedhetünk az ősi fokgazdálkodással, halászattal és a hódok birodalmával. Jó idő és kedvező vízállás esetén strandolhatunk a dunai homokzátonyon.A túra ára 1500 Ft személyenként, mely tartalmazza a kenubérlést, mentőmellényt és a túravezetés díját.

Huszárbor Kft Hajós-Pincefalu

Huszárbor Kft Hajós-Pincefalu

Valljuk, hogy a minőségi magyar bor az alföldi szőlőtőkéken is megterem. Mi azért dolgozunk, hogy olyan termékeket állítsunk elő, amelyek hozzájárulnak a borfogyasztási kultúra javításához, amelyek javítják életünk minőségét. Mi nem dolgozunk, mert azt csináljuk, amit szeretünk, s ettől jól érezzük magunkat. Ha tevékenységünk az Önök elégedettségét is szolgálja, az azt jelzi, hogy nem élünk hiába.

Koch Borászat - Borota

Koch Borászat - Borota

Mintegy 60 ha saját szőlőültetvénnyel és megbízható szőlőtermesztő kistermelőkkel biztosítjuk a kiváló alapanyagot a Hajós- Bajai borvidékről borainkhoz. Több, mint 200 vevőnkhöz közvetlen szállítjuk ki termékeinket, nagykereskedelmeken keresztül pedig több mint 4000 üzletben árusítja termékeinket a CBA. Fő célunk az igényes fogyasztók megnyerése, kiszolgálása megbízható, jó minőségű borainkkal, melyek magukban hordozzák a bácskai termőföld kitűnő adottságait, a sok napsütést és a becsületes, magas szintű szakmai munkát. Mindemellett hatékony gazdálkodással igyekszünk minél jobb minőséget adni kedvező áron.

Kovács Borház - Hajós

Kovács Borház - Hajós

A magyar borok kedvelőit a pincészethez tartozó Borház - Fogadóba 120 főig várjuk borkóstolóval, szabadtéri főzési lehetőséggel. A gyerekeknek az udvaron kialakított játszópark (homokozó, mászóka, hinta) biztosítja a kikapcsolódást. A hagyományokat követve alakítottuk ki a Pincefalu szívében a Présház - Borozónkat, mely szervezett vendégfogadások borkóstolóját szolgálja 42 főig

Tuti menü