Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egri borvidék képes leírás - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu
részletek »

Egri borvidék - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borvidekek.tlap.hu » Egri borvidék
Keresés
Találatok száma - 6 db
Céges buli, borozás Eger mellett

Céges buli, borozás Eger mellett

Egy igazán emlékezetes céges bulit szeretnél szervezni alkalmazottaidnak, munkatársaidnak? Az Oxigén Wellness Hotel Eger mellett, Noszvajon található, ahol az ország legtisztább levegőjét lélegezheted be a céges rendezvény alkalmával! Borozás az Egri Borvidék legnevesebb pincéiben, fergeteges zene, after party a ZEN Spa-ban. Tapasztalatunk szerint ez a három alkotóelem elengedhetetlen a frenetikus hangulathoz egy céges bulin. Céges partik sokaságának adtak már helyszínt fiatalos szállodánk otthonosan berendezett termei, szobái, illetve a környékbeli boros pincék, ezért biztosak vagyunk benne, hogy Ti is jól fogtok szórakozni. Vár az erdei wellness hotel Noszvajon!

Eger online

Eger online

A bortermelés földrajzi adottságai A város földrajzi elhelyezkedése mellett a határában több száz méter vastagságban megtalálható riolit-tufa (mely építőanyagként és pincék vágására kiválóan alkalmas) és annak bomlása révén keletkező lassan felmelegedő agyagtalaj ideális körülményeket teremtett az ősszel érő borszőlők termesztéséhez. A megfelelő időjárási feltételek szintén adottak, hiszen Eger környékén a nyár végén és az ősz elején süt a legtöbbet a nap, épp amikor a legnagyobb szükség van rá.

Egri borvidék

Egri borvidék

Az Egri borvidék mintegy 6040 hektárnyi szőlőültetvénye a Bükk hegység déli lankáin terül el. A borvidék két eredetvédelmi körzetre, az Egrire és a Debrőire tagozódik, így Eger várost és a következő 19 községet foglalja magába: Andornaktálya, Demjén, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Kerecsend, Maklár, Nagytálya, Noszvaj, Novaj, Ostoros és Szomolya az Egri, illetve Aldebrő, Feldebrő, Tófalu, Verpelét, Kompolt és Tarnaszentmária a Debrői körzetben.

Egri Korona Borház és Borfalu

Egri Korona Borház és Borfalu

Látogasson el Egerszalók és Demjén legújabb Wellness Szálloda és Bor komplexumába! Boros élmények, gyógy- és gyermekfürdők várják Önt is. A 200 főt befogadó éttermünk egész évben várja a betérő vendégeket. Ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások megrendezésére. Előre szervezett csoportok számára tréning termeket, gazdag kiegészítő programkínálatot kínálunk. A környék nyugodt hátteret biztosít a szakmai programok zavartalan lebonyolításhoz, és rengeteg kiegészítő programmal, boros-, wellness- és fürdő szolgáltatással teszi teljessé a munkával töltött nap utáni feltöltődést.

St.Andrea szőlőbirtok és pincészet

St.Andrea szőlőbirtok és pincészet

Eger rengeteg izgalmat és értéket rejt magában. Mi szeretnénk az Egri Borvidék termőhelyeinek sokszínűségét bemutatni. Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak ezen a vidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Szállás Egerszalók

Szállás Egerszalók

Válogasson kedvére Egerszalók szállásajánlatai között az olcsóbb szállásoktól a luxusig: hotelek, wellness szállodák, apartmanok, panziók, vendégházak, ifjúsági szállások ajánlatai egy helyen. Foglaljon le szállását online akár 24 órával indulása előtt, vagy érdeklődjön az Önnek tetsző Egerszalóki szállásnál. Rendszerünkben a szálláshelyek akciós ajánlatait, a közelben található szálláshelyek wellness ajánlatait is megtalálja, sőt az élménybeszámolókat böngészve fontos információkról tájékozódhat Egerszalók és annak környékén található látnivalókról, programlehetőségekről. Kellemes pihenést kívánunk, kényelmes szállásfoglalást kívánunk!

Tuti menü