Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatonmelléke borvidék képes leírás - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu
részletek »

Balatonmelléke borvidék - Bor-vidékek, borászatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borvidekek.tlap.hu » Balatonmelléke borvidék
Keresés
Találatok száma - 4 db
Budai Lajosné - Zalaszentgrót

Budai Lajosné - Zalaszentgrót

Vendégfogadóhelyünk egyben egy hegyi borpince is, amely a Zalaszentgrót város felett a Csáfordi hegyen a Sárközi tetőn található. A borospincéről körpanoráma nyílik minden égtáj fele a Zalai dombokra. Itt került kialakításra hat főre szálláshely három vendégszobában. Kínálatunk specialitása: "borúti barangolás a Csáfordi Borösvényen". Pincészetünk a Zalai Borút egyik állomása, ahonnét túrákat szervezünk a zöld és sárga jelzésű utakon.

Cezar pincészet

Cezar pincészet

Látogasson el a Cezar Pincészethez és ismerje meg a zalai borvidék eddig még rejtett kincseit ott, ahol azok születnek. Kóstolja meg az ősi lejtők fiatal tőkéinek nemes nedűjét, legszebb borainkat és pezsgőinket, amelyek egyre több elismeréssel bírnak a magyar és nemzetközi borkedvelők körében.

Fried kastélyszálló

Fried kastélyszálló

Az álomszép, szecessziós stílusban épült négycsillagos Fried Kastély Szálloda és Étterem ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Az otthonból a családba - kastélyszállónkban mindenki őszinte mosollyal, természetes kedvességgel és segítőkész hozzáállással várja Önt és egész családját. Kastélyszállónk egész évben különféle akciókkal, kedvezményekkel várja csodálatos környezetben, nyugodt körülmények közt, kényelmesen pihenni vágyó vendégeit!

Vinum Veress - Csáford

Vinum Veress - Csáford

A Vinum Veress borpince 1991-től, mint családi vállalkozás működik. A pince a Zalaszentgróthoz közeli Csáford hegyen van, az egyedülálló borászati értéket hordozó Zalai borvidék központjában. E Balatoni Borvidéki Régióhoz tartozó termőhelyet leginkább finom savakban gazdag, illatos, rendkívül karakteres borok jellemzik.

Tuti menü